About 

CornElvis Amp Repair is gespecialiseerd in buizen (gitaar) versterkers. Ook andere type analoge versterkers (dus zonder buizen, maar geen geïntegreerde versterkers of digitale spullen) kunnen gerepareerd worden. Bij alles geldt: "no cure no pain." Nakijken en een prijs opgaaf doen is altijd gratis, maar alleen als er niks te repareren valt. Als je de Amp weer meeneemt om wel of niet door een ander te laten repareren, reken ik een klein bedrag voor, aangezien dit toch tijd kost en uiteraard, even goede vrienden.

Je kan altijd een email sturen of me bellen, wordt er niet opgenomen wordt er gewoon terug gebeld. Aangezien ik (Cornelis van Ginkel) er gewoon een baan naast heb, gebeurd alles in de avond uren, maar dit wil niet zeggen dat je onnodig lang je Amp kwijt bent. In tegendeel, ik werk sneller dan menige andere reparateur. Ook omdat ik weet dat de meeste artiesten maar gewoon 1 amp hebben en geen vervangende versterker hebben staan. Spoed kan altijd natuurlijk, mits de reparatie het toe laat en ik de spullen op voorraad heb.

Neem gerust contact met me op voor informatie en / of een prijs opgaaf. Via het contact formulier kan je contact opnemen en daarna kan je foto's sturen of kunnen we een afspraak maken.

Met vriendelijke groet,

CornElvis Amp Repair

© CornElvis.com. All Rights Reserved.